EC Gulve

Vinylgulve

Vinylgulve

Et vinylgulv er på alle mulige måder et godt og priseffektivt valg.

 Vinylgulve har mange kvaliteter og fordele, og hos EC Gulve har vi stor erfaring med netop denne type af gulvbelægning.

Lav vedligeholdelse og slidstærkt
Vinylgulve er forholdsvis lette at vedligeholde. Holdes grus og snavs væk er det let at give gulvet overflade en lang levetid. Til rengøring af gulvet bruges en fugtig klud og en godkendt vinyl gulvvarmer til at fjerne pletter. Hos EC Gulve sørger vi for at installationen af dit vinylgulv foregår hurtigt og nemt.

Vinyl belægninger/overflader kan findes til alt fra ultra-lave priser, og op til et par hundrede kroner pr. kvm. og er derfor et godt valg til brug i rum, hvor der færdes mange mennesker, eller hvor gulvet gennem dagen er udsat for mange mennesker, fx på arbejdspladser og i kantiner. En fordel ved vinyl er, at det ikke føles koldt om vinteren, og det er generelt blødt at gå på.
Et velinstalleret vinylgulv er næsten uigennemtrængeligt for vand, og er derfor optimalt i fx vådrum. At installere gulv i et vådrum kræver et vådrumscertifikat, der sikrer, det gode og fagligt korrekt udførte vådrumsarbejde. Hos EC Gulve har vi alle de krævede certifikater der sikrer, at vores ansatte er forberedte på opgaven i dit hjem og i din virksomhed.
Vinylgulvet er modstandsdygtigt overfor snavs og pletter, og holder sig derfor i lang tid, hvis det behandles godt.

En sjov fordel ved vinyl er, at det findes i rigtig mange farver og mønstre. Du kan derfor skabe din helt egen stil med vinyl, med et smart valg af farver, der matcher dit køkken, dit bad eller fx din kantine.
Uanset, om du er til farver, eller om du er til det klassiske stilrene look, så skaber EC Gulve dit gulv med kvalitetsmaterialer, der har en lang levetid.

Hvad siger kunderne

Randi
Randi
Læs mere
Varm anbefaling herfra. Vi har fået lagt egetræsgulv i stue og entre samt vinyl i køkkenet, og resultatet er helt i top. I vores gamle hus fra 1947 var gulvene skæve og specielt stuegulvet gyngede meget. Nu gynger det ikke mere og gulvene er lige, en sand fornøjelse. Alle aftaler er overholdt til punkt og prikke, medarbejderne serviceminded og meget behagelige. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Ec-gulve.
Clara
Clara
Læs mere
Vi havde en fantastisk oplevelse med Emre og hele hans team. Emre stod for totalenterprise (gulve, maling, VVS, helt nyt EL) på vores herskabslejlighed, og vi fik lagt de smukkeste massive sildebensgulve i hele lejligheden. Emre var punktlig, alle tider blev overholdt, og derfor stod vores projekt også færdigt som forventet. Der var i høj grad fleksibiltet, og han informerede os hele vejen igennem om udfordringer og uforudsete ting (hvilket der generelt ikke var meget af). Kan varmt anbefales, og vi vil forhåbentligt brruge Emre igen en dag.
Anna Jørs
Anna Jørs
Læs mere
Effektivt og veludført Jeg havde en virkelig god oplevelse med EC gulve. Jeg sendte en mail til Emre omkring mit gamle københavnergulv en sen tirsdag aften og tidligt næste morgen, sendte han mig et seriøst tilbud og ringede for at aftale at se gulvet, og inden for 1 1/2uge havde ec gulve lagt det fineste linoleums gulv. Emre var meget flink, flexibel, hurtig til at svare, og udførte et stort arbejde på meget kort tid - så imponerende! Jeg er yderst tilfreds og kan varmt anbefale Ec gulve!
Jeanette Schjærff
Jeanette Schjærff
Læs mere
Kan kun anbefales, at bruge Emre fra EC gulve 👍🏼 Vi fik anbefalet Emre EC Gulve, til at lægge klik gulv i køkken og entre. Det har været en stor fornøjelse, vil med garanti anbefale Emre. Gulvene ser SÅ flotte ud. Han er MEGET dygtig og samtidig er han utrolig flink og rar 😊 Han holder tiden som aftalt 👍🏼 Det er ikke sidste gang, jeg kontakter Emre til en opgave og vil også anbefale ham til dem vi kender.
Birthe Jacobsen
Birthe Jacobsen
Læs mere
Vinylarbejde. Flot vinylarbejde i “badehus”🤗 Super service, altid hurtig svar på henvendelser og stor fleksibilitet i forhold til planlægning af arbejdet. EC Gulve kan varmt anbefales.
Tidligere
Næste