EC Gulve

Gulvafslibning

Er dine gulve ikke, hvad de var en gang

– så kontakt EC GULVE for et tilbud på en gulvafslibning – vi genskaber dit gulv så det får nyt liv og fremstår smukt igen. Er du i tvivl omkring hvad der er bedst for dit gulv, rådgiver vi gerne om dit valg af nyt i tilfælde af at dette er nødvendigt.

EC GULVE er kendetegnet ved høj og gennemgående kvalitet. Af erfaring ved vi, at det aldrig kan betale sig at vælge den lette og billige løsning, det er ganske enkelt for dyrt i længden at gå på kompromis med behandlingen af gulvet.

Derfor får du den bedste og mest holdbare løsning hos os når det gælder en gulvafslibning af dit trægulv.

En afslibning, hvor de øverste millimeter af træplankerne fjernes, kan give fornyet liv til et træt og gråt gulv.

Trænger dit trægulv til en kærlig hånd, eller har du netop købt nyt hus, er vores professionelle holdning, at en veludført gulvbehandling, der involverer slibning, kan gøre underværker. Mange års slid fjernes ved denne behandling, der får træets naturlige og smukke udseende frem igen.

Før du får afslebet dit trægulv bør du overveje, om slibningen skal kombineres med en afhøvling af gulvet. Har du eksempelvis parketgulve eller et massivt trægulv, giver dette mulighed for at supplere renoveringen med en afhøvling, der er en grundig og effektiv behandling til særligt ilde tilredte gulve.

Ikke alle gulvtyper kan tåle denne behandling, da afhøvling af gulve fjerner væsentlig mere af træet end et par millimeter, hvilket kan efterlade dig med en gulvbelægning, der er endnu mere beskadiget og sårbar end før. EC Gulve har faglig ekspertise når det kommer til afslibning af dit gulv, og som fagpersoner kan vi råde dig i hvilken behandling der er den bedste for dit trægulv.

Hvad siger kunderne

Randi
Randi
Læs mere
Varm anbefaling herfra. Vi har fået lagt egetræsgulv i stue og entre samt vinyl i køkkenet, og resultatet er helt i top. I vores gamle hus fra 1947 var gulvene skæve og specielt stuegulvet gyngede meget. Nu gynger det ikke mere og gulvene er lige, en sand fornøjelse. Alle aftaler er overholdt til punkt og prikke, medarbejderne serviceminded og meget behagelige. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Ec-gulve.
Clara
Clara
Læs mere
Vi havde en fantastisk oplevelse med Emre og hele hans team. Emre stod for totalenterprise (gulve, maling, VVS, helt nyt EL) på vores herskabslejlighed, og vi fik lagt de smukkeste massive sildebensgulve i hele lejligheden. Emre var punktlig, alle tider blev overholdt, og derfor stod vores projekt også færdigt som forventet. Der var i høj grad fleksibiltet, og han informerede os hele vejen igennem om udfordringer og uforudsete ting (hvilket der generelt ikke var meget af). Kan varmt anbefales, og vi vil forhåbentligt brruge Emre igen en dag.
Anna Jørs
Anna Jørs
Læs mere
Effektivt og veludført Jeg havde en virkelig god oplevelse med EC gulve. Jeg sendte en mail til Emre omkring mit gamle københavnergulv en sen tirsdag aften og tidligt næste morgen, sendte han mig et seriøst tilbud og ringede for at aftale at se gulvet, og inden for 1 1/2uge havde ec gulve lagt det fineste linoleums gulv. Emre var meget flink, flexibel, hurtig til at svare, og udførte et stort arbejde på meget kort tid - så imponerende! Jeg er yderst tilfreds og kan varmt anbefale Ec gulve!
Jeanette Schjærff
Jeanette Schjærff
Læs mere
Kan kun anbefales, at bruge Emre fra EC gulve 👍🏼 Vi fik anbefalet Emre EC Gulve, til at lægge klik gulv i køkken og entre. Det har været en stor fornøjelse, vil med garanti anbefale Emre. Gulvene ser SÅ flotte ud. Han er MEGET dygtig og samtidig er han utrolig flink og rar 😊 Han holder tiden som aftalt 👍🏼 Det er ikke sidste gang, jeg kontakter Emre til en opgave og vil også anbefale ham til dem vi kender.
Birthe Jacobsen
Birthe Jacobsen
Læs mere
Vinylarbejde. Flot vinylarbejde i “badehus”🤗 Super service, altid hurtig svar på henvendelser og stor fleksibilitet i forhold til planlægning af arbejdet. EC Gulve kan varmt anbefales.
Tidligere
Næste