EC Gulve

Trægulve

Trægulve

Skandinavien har en lang tradition for trægulve

– og det er stadig populært at have et smukt trægulv i de danske hjem. Et trægulv er tidløst og passer til alle typer af boliger.

Hos EC Gulve lægger vi gerne et trægulv i dit hjem, og vi rådgiver selvfølgelig omkring hvordan du bedst kan vedligeholde træet så det holder sig smukt og sundt i lang tid.

Om trægulve er det vigtigt at vide, at træet udvider sig og trækker sig sammen i takt med den udvendige temperatur og luftfugtighed. Modsat et klinkegulv føles et trægulv lunt om vinteren, og det er derfor ikke nødvendigt at installere gulvvarme under et trægulv – tvært imod kan det udtørre træet.
Du skal vælge dit trægulv alt efter hvilken farvetonalitet du ønsker, og hvor slidstærkt det skal være. Træsorter som ask og bøg er slidstærke og til de rum, du færdes meget i såsom stue og entre. Ønsker du lyse sorter som fyr eller birk anbefales det at det bruges i fx soveværelset.

Skal du have en langtidsholdbar løsning med trægulv er det værd at overveje at lægge enten et plankegulv eller et parketgulv. Andre valg kan være laminat eller finér, hvis levetid dog ikke er så lang, men som har en lidt lavere pris end de massive trægulve.

Når du overvejer at købe et trægulv bør pleje og vedligehold også være i fokus. Nogle gulve er nemlig sværere at vedligeholde end andre, og du bør her overveje overfladen, der enten kan være lud- eller ubehandlet, lakeret eller oliebehandlet. Hver enkel overflade kræver nemlig sin helt egen særlige behandling.
For at du kan blive tilfreds med dit nye trægulv står vi med EC Gulves faglærte medarbejdere klar til at guide dig i dit valg af trægulv.

Hvad siger kunderne

Randi
Randi
Læs mere
Varm anbefaling herfra. Vi har fået lagt egetræsgulv i stue og entre samt vinyl i køkkenet, og resultatet er helt i top. I vores gamle hus fra 1947 var gulvene skæve og specielt stuegulvet gyngede meget. Nu gynger det ikke mere og gulvene er lige, en sand fornøjelse. Alle aftaler er overholdt til punkt og prikke, medarbejderne serviceminded og meget behagelige. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Ec-gulve.
Clara
Clara
Læs mere
Vi havde en fantastisk oplevelse med Emre og hele hans team. Emre stod for totalenterprise (gulve, maling, VVS, helt nyt EL) på vores herskabslejlighed, og vi fik lagt de smukkeste massive sildebensgulve i hele lejligheden. Emre var punktlig, alle tider blev overholdt, og derfor stod vores projekt også færdigt som forventet. Der var i høj grad fleksibiltet, og han informerede os hele vejen igennem om udfordringer og uforudsete ting (hvilket der generelt ikke var meget af). Kan varmt anbefales, og vi vil forhåbentligt brruge Emre igen en dag.
Anna Jørs
Anna Jørs
Læs mere
Effektivt og veludført Jeg havde en virkelig god oplevelse med EC gulve. Jeg sendte en mail til Emre omkring mit gamle københavnergulv en sen tirsdag aften og tidligt næste morgen, sendte han mig et seriøst tilbud og ringede for at aftale at se gulvet, og inden for 1 1/2uge havde ec gulve lagt det fineste linoleums gulv. Emre var meget flink, flexibel, hurtig til at svare, og udførte et stort arbejde på meget kort tid - så imponerende! Jeg er yderst tilfreds og kan varmt anbefale Ec gulve!
Jeanette Schjærff
Jeanette Schjærff
Læs mere
Kan kun anbefales, at bruge Emre fra EC gulve 👍🏼 Vi fik anbefalet Emre EC Gulve, til at lægge klik gulv i køkken og entre. Det har været en stor fornøjelse, vil med garanti anbefale Emre. Gulvene ser SÅ flotte ud. Han er MEGET dygtig og samtidig er han utrolig flink og rar 😊 Han holder tiden som aftalt 👍🏼 Det er ikke sidste gang, jeg kontakter Emre til en opgave og vil også anbefale ham til dem vi kender.
Birthe Jacobsen
Birthe Jacobsen
Læs mere
Vinylarbejde. Flot vinylarbejde i “badehus”🤗 Super service, altid hurtig svar på henvendelser og stor fleksibilitet i forhold til planlægning af arbejdet. EC Gulve kan varmt anbefales.
Tidligere
Næste