EC Gulve

Polish Behandling

Polishbehandling

Er dine gulve ikke, hvad de var en gang

En polish-behandling foretages på forskellige typer af gulvbelægninger der trænger til at blive frisket op og styrket.

Hvis dit gulv ligger i et område hvor der dagligt er meget trafik fra sko, møbler og rengøring, kan det på et tidspunkt trænge til at få sin gamle glans tilbage.

Det kunne fx være en trappeopgang, hvor der dagligt færdes mange mennesker, eller en kantine, hvor gulvet dagligt er udsat for møblernes aftryk og skraben frem og tilbage, samt for madrester og andet snavs.

En polish-behandling udføres på gulve af vinyl, linoleum, på klinker og terrazzogulve. Det er vigtigt, at medarbejderen, som skal polish-behandle gulvet, kender til typen af gulv, han har med at gøre. Med EC Gulve kan du være sikker på, at vores medarbejdere er udstyret med den rette know how til at behandle dit gulv med respekt om omtanke, så det får det rette oppolerede look.

Polish fås både i matte og blanke udgaver. En helt blank polering anvendes ofte i supermarkeder, hvor gulvet high speed poleres. Dette gør gulvet meget nemt at renholde bagefter og er en fordel ved store overflader.

Hos EC Gulve er specialister når det angår opskurring af trapper i fx etageejendomme. Her er der i sagens natur høj trafik, og en opskuring et par gange om året vil kunne være med til at holde trapperne rene og pæne gennem længere tid. Vi anbefaler at kombinere en trappeopskuring med at lægge polish på trappen bagefter – især, hvis det er en linoleumstrappe. Det beskytter mod snavs og gør desuden trappen nemmere at vaske og renholde fremover.

EC Gulve har faglig ekspertise når det kommer til afslibning af dit gulv, og som fagpersoner kan vi råde dig i hvilken behandling der er den bedste for dit trægulv.

Hvad siger kunderne

Randi
Randi
Læs mere
Varm anbefaling herfra. Vi har fået lagt egetræsgulv i stue og entre samt vinyl i køkkenet, og resultatet er helt i top. I vores gamle hus fra 1947 var gulvene skæve og specielt stuegulvet gyngede meget. Nu gynger det ikke mere og gulvene er lige, en sand fornøjelse. Alle aftaler er overholdt til punkt og prikke, medarbejderne serviceminded og meget behagelige. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Ec-gulve.
Clara
Clara
Læs mere
Vi havde en fantastisk oplevelse med Emre og hele hans team. Emre stod for totalenterprise (gulve, maling, VVS, helt nyt EL) på vores herskabslejlighed, og vi fik lagt de smukkeste massive sildebensgulve i hele lejligheden. Emre var punktlig, alle tider blev overholdt, og derfor stod vores projekt også færdigt som forventet. Der var i høj grad fleksibiltet, og han informerede os hele vejen igennem om udfordringer og uforudsete ting (hvilket der generelt ikke var meget af). Kan varmt anbefales, og vi vil forhåbentligt brruge Emre igen en dag.
Anna Jørs
Anna Jørs
Læs mere
Effektivt og veludført Jeg havde en virkelig god oplevelse med EC gulve. Jeg sendte en mail til Emre omkring mit gamle københavnergulv en sen tirsdag aften og tidligt næste morgen, sendte han mig et seriøst tilbud og ringede for at aftale at se gulvet, og inden for 1 1/2uge havde ec gulve lagt det fineste linoleums gulv. Emre var meget flink, flexibel, hurtig til at svare, og udførte et stort arbejde på meget kort tid - så imponerende! Jeg er yderst tilfreds og kan varmt anbefale Ec gulve!
Jeanette Schjærff
Jeanette Schjærff
Læs mere
Kan kun anbefales, at bruge Emre fra EC gulve 👍🏼 Vi fik anbefalet Emre EC Gulve, til at lægge klik gulv i køkken og entre. Det har været en stor fornøjelse, vil med garanti anbefale Emre. Gulvene ser SÅ flotte ud. Han er MEGET dygtig og samtidig er han utrolig flink og rar 😊 Han holder tiden som aftalt 👍🏼 Det er ikke sidste gang, jeg kontakter Emre til en opgave og vil også anbefale ham til dem vi kender.
Birthe Jacobsen
Birthe Jacobsen
Læs mere
Vinylarbejde. Flot vinylarbejde i “badehus”🤗 Super service, altid hurtig svar på henvendelser og stor fleksibilitet i forhold til planlægning af arbejdet. EC Gulve kan varmt anbefales.
Tidligere
Næste