EC Gulve

Linoleumsgulve

Er dine gulve ikke, hvad de var en gang

Et linoleumsgulv er til dig, der ønsker et gulv som er slidstærkt og med lang levetid. Hos EC Gulve har vi mange års erfaring med netop linoleumsgulve, og vi ved præcist hvad der skal til for at opnå det bedste resultat. Et linoleumsgulv har mange kvaliteter, da er let at rengøre og nemt at vedligeholde. Derfor har vi blandt vores kunder både private og erhverv, lige fra restauratører til storkøkkener.

Fordelen ved at have linoleum i fx køkken og bad er, at der ikke kan vokse bakterier på gulvet. Eftersom linoleum er et naturmateriale er hovedingrediensen linolie, og det er derfor også miljømæssigt et godt valg.

Linoleum har de seneste år haft en revival, og er blevet moderne igen. Materialet kommer til sin ret i dit køkken, på dine trapper eller i dit badeværelse, hvor overfladen er nem at holde ren. Linoleum rengøres med få sæbespåner eller med rengøringsmidler specielt fremstillet til linoleum.

En fordel ved et linoleumsgulv er pris i forhold til levetid. Hvis gulvet plejes på den rigtige måde kan det holde sig i omkring 40 år inden det trænger til at blive skiftet ud. Linoleum egner sig til rum, hvor der dagligt færdes mange mennesker såsom institutioner, restauranter og kontorer.

Linoleum er udelukkende fremstillet af naturlige og miljøvenlige råvarer. Materialet kan under fremstillingen påføres et væld af forskellige farver og mønstre hvilket, gør at du kan opnå et meget personligt udtryk i dit køkken, din gang eller på dine trapper ved at vælge linoleum som gulvbelægning.

Når du bestiller et tilbud fra EC Gulve har vi forskellige prøver på linoleum med så du kan se hvad der vil passe ind i netop din bolig eller dit erhverv. Vi rådgiver dig også gerne omkring hvilket gulv der passer netop til dig.

EC Gulve har faglig ekspertise når det kommer til afslibning af dit gulv, og som fagpersoner kan vi råde dig i hvilken behandling der er den bedste for dit trægulv.

Hvad siger kunderne

Randi
Randi
Læs mere
Varm anbefaling herfra. Vi har fået lagt egetræsgulv i stue og entre samt vinyl i køkkenet, og resultatet er helt i top. I vores gamle hus fra 1947 var gulvene skæve og specielt stuegulvet gyngede meget. Nu gynger det ikke mere og gulvene er lige, en sand fornøjelse. Alle aftaler er overholdt til punkt og prikke, medarbejderne serviceminded og meget behagelige. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Ec-gulve.
Clara
Clara
Læs mere
Vi havde en fantastisk oplevelse med Emre og hele hans team. Emre stod for totalenterprise (gulve, maling, VVS, helt nyt EL) på vores herskabslejlighed, og vi fik lagt de smukkeste massive sildebensgulve i hele lejligheden. Emre var punktlig, alle tider blev overholdt, og derfor stod vores projekt også færdigt som forventet. Der var i høj grad fleksibiltet, og han informerede os hele vejen igennem om udfordringer og uforudsete ting (hvilket der generelt ikke var meget af). Kan varmt anbefales, og vi vil forhåbentligt brruge Emre igen en dag.
Anna Jørs
Anna Jørs
Læs mere
Effektivt og veludført Jeg havde en virkelig god oplevelse med EC gulve. Jeg sendte en mail til Emre omkring mit gamle københavnergulv en sen tirsdag aften og tidligt næste morgen, sendte han mig et seriøst tilbud og ringede for at aftale at se gulvet, og inden for 1 1/2uge havde ec gulve lagt det fineste linoleums gulv. Emre var meget flink, flexibel, hurtig til at svare, og udførte et stort arbejde på meget kort tid - så imponerende! Jeg er yderst tilfreds og kan varmt anbefale Ec gulve!
Jeanette Schjærff
Jeanette Schjærff
Læs mere
Kan kun anbefales, at bruge Emre fra EC gulve 👍🏼 Vi fik anbefalet Emre EC Gulve, til at lægge klik gulv i køkken og entre. Det har været en stor fornøjelse, vil med garanti anbefale Emre. Gulvene ser SÅ flotte ud. Han er MEGET dygtig og samtidig er han utrolig flink og rar 😊 Han holder tiden som aftalt 👍🏼 Det er ikke sidste gang, jeg kontakter Emre til en opgave og vil også anbefale ham til dem vi kender.
Birthe Jacobsen
Birthe Jacobsen
Læs mere
Vinylarbejde. Flot vinylarbejde i “badehus”🤗 Super service, altid hurtig svar på henvendelser og stor fleksibilitet i forhold til planlægning af arbejdet. EC Gulve kan varmt anbefales.
Tidligere
Næste