EC Gulve

Gulvtæpper

Gulvtæpper

Er dine gulve ikke, hvad de var en gang

Væg-til-væg-tæppet er et traditionelt valg i Skandinavien, hvor vintrene kan være kolde. Derfor er et gulvtæppe tit førstevalg når det gælder fx børneværelset og stuen, hvor familien opholder sig mest. Udover at give en sensation af varme, kan et gulvtæppe også være med til at sænke lydniveauet i dit hjem. Også løse tæpper er i dag et populært valg.

Et tæppe påvirker indretningen i et rum enormt meget alt afhængigt af kombinationen af materialer og farve. Det kan være med til at sætte prikken over i’et i rummet, ligesom det kan være med til at definere bestemte zoner som fx sofa- eller spisegruppe i dit rum på en elegant måde. Med et løst gulvtæppe er det lettere hurtigt at skifte stilen i dit hjem.

Der findes mange forskellige designs og farver, ligesom der findes mange forskellige tæppematerialer. Men før du vælger et tæppe til dit hjem er der flere ting du bør overveje: Skal tæppet placeres et sted hvor der er meget aktivitet, er der risiko for pletter i rummet hvor tæppet skal placeres – skal det være et blødt tæppe, skal det være tykt. Mulighederne er mange, men med EC Gulves mangeårige erfaring kan vi guide dig til det rette valg.

Er der fx medlemmer af familien, der lider af støvallergi, så bør man undgå højluvede tæpper, og i stedet gå efter de fladvævede. Fladvævede tæpper er nemmere at støvsuge idet færre støvpartikler kan glemme sig. Typen af luv har også noget at sige for hvilken underside tæppet har. Uldtæpper, der er slidstærke, har fx ingen underside, hvor andre tæpper har en skumside, der forlænger levetiden.

Det rigtige gulvtæppe kan gøre en stor forskel, og hos EC Gulve står vi klar til at guide dig i hvilket tæppe der passer til netop dit hjem.

EC Gulve har faglig ekspertise når det kommer til afslibning af dit gulv, og som fagpersoner kan vi råde dig i hvilken behandling der er den bedste for dit trægulv.

Hvad siger kunderne

Randi
Randi
Læs mere
Varm anbefaling herfra. Vi har fået lagt egetræsgulv i stue og entre samt vinyl i køkkenet, og resultatet er helt i top. I vores gamle hus fra 1947 var gulvene skæve og specielt stuegulvet gyngede meget. Nu gynger det ikke mere og gulvene er lige, en sand fornøjelse. Alle aftaler er overholdt til punkt og prikke, medarbejderne serviceminded og meget behagelige. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Ec-gulve.
Clara
Clara
Læs mere
Vi havde en fantastisk oplevelse med Emre og hele hans team. Emre stod for totalenterprise (gulve, maling, VVS, helt nyt EL) på vores herskabslejlighed, og vi fik lagt de smukkeste massive sildebensgulve i hele lejligheden. Emre var punktlig, alle tider blev overholdt, og derfor stod vores projekt også færdigt som forventet. Der var i høj grad fleksibiltet, og han informerede os hele vejen igennem om udfordringer og uforudsete ting (hvilket der generelt ikke var meget af). Kan varmt anbefales, og vi vil forhåbentligt brruge Emre igen en dag.
Anna Jørs
Anna Jørs
Læs mere
Effektivt og veludført Jeg havde en virkelig god oplevelse med EC gulve. Jeg sendte en mail til Emre omkring mit gamle københavnergulv en sen tirsdag aften og tidligt næste morgen, sendte han mig et seriøst tilbud og ringede for at aftale at se gulvet, og inden for 1 1/2uge havde ec gulve lagt det fineste linoleums gulv. Emre var meget flink, flexibel, hurtig til at svare, og udførte et stort arbejde på meget kort tid - så imponerende! Jeg er yderst tilfreds og kan varmt anbefale Ec gulve!
Jeanette Schjærff
Jeanette Schjærff
Læs mere
Kan kun anbefales, at bruge Emre fra EC gulve 👍🏼 Vi fik anbefalet Emre EC Gulve, til at lægge klik gulv i køkken og entre. Det har været en stor fornøjelse, vil med garanti anbefale Emre. Gulvene ser SÅ flotte ud. Han er MEGET dygtig og samtidig er han utrolig flink og rar 😊 Han holder tiden som aftalt 👍🏼 Det er ikke sidste gang, jeg kontakter Emre til en opgave og vil også anbefale ham til dem vi kender.
Birthe Jacobsen
Birthe Jacobsen
Læs mere
Vinylarbejde. Flot vinylarbejde i “badehus”🤗 Super service, altid hurtig svar på henvendelser og stor fleksibilitet i forhold til planlægning af arbejdet. EC Gulve kan varmt anbefales.
Tidligere
Næste